Kahve falında doğum yapan kedi görmek

Kahve falında doğum yapan kedi görmek bereketli günler geçirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya rivayet eder.

Kahve falında doğum yapan kedi gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Kahve falında doğum yapmış kedi görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, moralin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kedi doğumu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin doğum yaptığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında doğum yapan kedi görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye doğum yaptırmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin doğumunu görmek bir sınavdan geçileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında kedinin doğum yapması görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kediyi doğum yaparken görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top