Kahve falında kediye doğum yaptırmak

Kahve falında kediye doğum yaptırmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kafasını toparlayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Kahve falında kediye doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kediye doğum yaptırmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin doğumunu görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi doğumu görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin doğum yapması görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin doğum yaptığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi doğum yaparken görmek kişinin daha çok kazanacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında doğum yapmış kedi görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum yapan kedi görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top