Kahve falında kedinin doğum yapması görmek

Kahve falında kedinin doğum yapması görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, rızkın çoğalacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin doğum yapması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Kahve falında kedinin doğum yapması görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kediye doğum yaptırmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum yapan kedi görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin doğumunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi doğumu görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi doğum yaparken görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında doğum yapmış kedi görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin doğum yaptığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top