Kahve falında dişlerin siyah olduğunu görmek

Kahve falında dişlerin siyah olduğunu görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerin siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Kahve falında dişte siyah leke görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyahlaşmış diş görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında dişlerin siyah olduğunu görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin siyahlaştığını görmek hasret çekileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri siyah görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Kahve falında çürük siyah diş görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah diş görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, bereketli yağmurlara yorulur.

Kahve falında siyah çürük diş görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top