Kahve falında siyahlaşmış diş görmek

Kahve falında siyahlaşmış diş görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, dönülmez yollara gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyahlaşmış diş gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında dişlerinin siyahlaştığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dişleri siyah görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin siyah olduğunu görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında siyahlaşmış diş görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında siyah diş görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişte siyah leke görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük siyah diş görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top