Kahve falında dişleri siyah görmek

Kahve falında dişleri siyah görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işlerinde bereket olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri siyah gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Kahve falında dişlerin siyah olduğunu görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerinin siyahlaştığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında çürük siyah diş görmek aydınlanacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında siyahlaşmış diş görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Kahve falında dişte siyah leke görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah diş görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çürük diş görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri siyah görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top