Kahve falında siyah diş görmek

Kahve falında siyah diş görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok güzel günler göreceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah diş gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Kahve falında dişleri siyah görmek rahatının bozulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah diş görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyahlaşmış diş görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin siyah olduğunu görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında çürük siyah diş görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin siyahlaştığını görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top