Kahve falında dişi kirli görmek

Kahve falında dişi kirli görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlık ve şifa bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında dişi kirli gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında dişi kirli görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin kirlendiğini görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, şifa göreceğine delalet eder.

Kahve falında dişinin kirli olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dişini kirli görmek endişe veren durumların düzeleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin kirlendiğini görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında odayı kirli görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, alkış alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli yol görmek itibarını geri kazanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suya atlamak kazancının çok daha fazla olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top