Kahve falında dişinin kirlendiğini görmek

Kahve falında dişinin kirlendiğini görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Kahve falında dişi kirli görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin kirlendiğini görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin kirli olduğunu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini kirli görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişin kirlendiğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli kefen görmek sıkıntılarına ortak olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirmizi örümcek görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top