Kahve falında dişin kirlendiğini görmek

Kahve falında dişin kirlendiğini görmek kar sağlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında dişin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında dişin kirlendiğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin kirli olduğunu görmek kazancının daha da artacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin kirlendiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini kirli görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi kirli görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kir pas görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kirli görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top