Kahve falında kirli suya atlamak

Kahve falında kirli suya atlamak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suya atlamak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında kirli suya atlamak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya yüksekten atlamak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan suya atlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin suya atladığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üzerinde atlamak tecrübe sahibi olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında gemiden suya atlamak kişinin her türlü zenginliğine, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top