Kahve falında dişi elinde kalmak

Kahve falında dişi elinde kalmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Kahve falında dişi elinde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında dişi elinde kalmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tek dişi kaldığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek dişinin kaldığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının elinde kaldığını görmek ün salacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Kahve falında saçları elinde kalmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı elinde kalmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top