Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek her zaman çok mutlu olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, daima afiyette olacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde dua kitabı görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua elham okumak endişe verici olaylar yaşanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini açıp dua etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini açıp dua etmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında el açıp dua etmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri açıp dua etmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua eden el görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top