Kahve falında saçları elinde kalmak

Kahve falında saçları elinde kalmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları elinde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında saçı elinde kalmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları elinde kalmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara işarettir.

Kahve falında saçlarının elinde kaldığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dişi elinde kalmak düşmanından uzak olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek yoksulluğa, gün yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top