Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek

Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, başarısının yükseleceğine, borç batağına düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kara kara düşünür olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının elinde kaldığını gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlarının elinde kaldığını görmek takdir toplayacak işler yapacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine inanılır.

Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçları elinde kalmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında saçı elinde kalmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulur.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek güzel günlerinin geride kalacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi elinde kalmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top