Kahve falında çorap eşlemek

Kahve falında çorap eşlemek makam ve söz sahibi olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hayallerine kavuşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, saygınlığa, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında çorap eşlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında çorap eşlemek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında ölüden çorap almak güzel ve mutlu günler görüleceğine, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında çorap almak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu çorap görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift çorap giymek hasta ise bakacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eskimiş çorap görmek başarılar elde edileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Kahve falında mavi beyaz çorap görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top