Kahve falında ölüden çorap almak

Kahve falında ölüden çorap almak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kafasının boşalacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ölüden çorap almak gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Kahve falında ölüden çorap almak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölünün çorabını çıkarmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye çorap vermek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinden çorap almak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine çorap giydirmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye çorap giydirmek kazancında artış olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çoraplar görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap yıkamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top