Kahve falında çorap almak

Kahve falında çorap almak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, onu yalnız bırakmayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap almak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin çorap aldığını görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap çıkarmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında çorabını yırtık görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters çorap giymek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah çorap görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çeşitleneceğine işarettir.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çoraplar görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top