Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ters çorap giymek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi çorap giymek fakirlikten kurtulmaya, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kat çorap giymek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel çorap giymek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın çorap giymek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgü çorap giymek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çorap giymek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top