Kahve falında altını çaldırmak

Kahve falında altını çaldırmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kendisine şifa olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, barış için adım atacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında altını çaldırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında altın çaldırdığını görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden altın çalmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, işlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikleri çaldırmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında altınlarını çaldırmak bekarsa evleneceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para altın çaldırmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin altınını çalmak yeni bir hayata adım atılacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında altın çalmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının altınını çalmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top