Kahve falında birinin altınını çalmak

Kahve falında birinin altınını çalmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, insanları sakinleştireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altınını çalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Kahve falında altın çaldırdığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında evinden altın çaldığını görmek adının ve şanının yürüyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım altın çalmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak kazancının ve rızkının düşeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altınlarını çalmak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik çalmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileziklerini çaldırmak başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top