Kahve falında altın çaldırdığını görmek

Kahve falında altın çaldırdığını görmek tatsızlık olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında altın çaldırdığını gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Kahve falında başkasından altın çalmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında altınını çaldırmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında para altın çaldırmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisinden altın çalmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik çalmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziğini çaldırmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik çaldırmak haksızlığa uğrayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine inanılır.

Kahve falında altın bilezik çaldırdığını görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top