Kahve falında altın çalmak

Kahve falında altın çalmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın çalmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileklik çalmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını çaldırmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezikleri çaldırmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altınını çaldırmak planların aksayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evinden altın çaldığını görmek yaşama isteğinin artacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik çaldırdığını görmek gelir elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisinden altın çalmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top