Kahve falında ölüden altın çalmak

Kahve falında ölüden altın çalmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden altın çalmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında ölüden altın çalmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın çalmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında altın takı çalmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet altını çalmak aile hayatının bozulacağına, beklenen mirasın alınacağına işarettir.

Kahve falında altın bileklik çalmak borçların sonlandırılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında birisinden altın çalmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın çaldırdığını görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın lira çalmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top