Kahve falında altından balık görmek

Kahve falında altından balık görmek yaşamdan istediklerini alacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altından balık gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Kahve falında altın rengi balık görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında altın renkli balık görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında altın ve balık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında buzun altında balık görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında karın altında balık görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına inanılır.

Kahve falında altın balık tutmak hasadının tarlasında kalacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak altında balık görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında deniz altında balık görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top