Kahve falında altın renkli balık görmek

Kahve falında altın renkli balık görmek sevindirici şeyler duymaya, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın renkli balık gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında altın renkli balık görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk balık görmek günahlarına tövbe edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına inanılır.

Kahve falında renkli renkli balıklar görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli büyük balık görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renk balık görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli balık görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında renk renk balık görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli balık tutmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top