Kahve falında altın ve balık görmek

Kahve falında altın ve balık görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve balık gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında altın renginde balık görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın rengi balık görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında altın balık tutmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin altında balık görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ve balık görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın sarısı balık görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında deniz altında balık görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzun altında balık görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top