Kahve falında buzun altında balık görmek

Kahve falında buzun altında balık görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzun altında balık gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında buzun altında balık görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Kahve falında buzlu balık görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına inanılır.

Kahve falında buzdan balık çıkarmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında buzda balık görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak onun kıymetini her daim bileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buzun içinde balık görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında buzda balık tutmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlukta balık görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top