Kahve falında deniz altında balık görmek

Kahve falında deniz altında balık görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, moral bulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz altında balık gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Kahve falında denizin altında balık görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz altında balık görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında altın balık tutmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında altın balık görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, epey bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun altında balık görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında altın sarısı balık görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın renkli balık görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında karın altında balık görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top