Kahve falında civciv kafası görmek

Kahve falında civciv kafası görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yeni işlerin geleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv kafası gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında civciv kafası görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında civcivin kafasını koparmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi ve civciv görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında civciv beslediğini görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında mor civciv görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv kesmek büyük bir sorun oluşacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top