Kahve falında civcivin kafasını koparmak

Kahve falında civcivin kafasını koparmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, şansının da döneceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında civcivin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Kahve falında civciv kafası görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, parasının her zaman bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında civcivin kafasını koparmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet eder.

Kahve falında hindi civciv görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli civcivler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında civciv uçurmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta civciv görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv ayağı görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top