Kahve falında civciv eline almak

Kahve falında civciv eline almak sıkıntılarından arınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, edilen duaların kabul olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv eline almak gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında civcivi elinde görmek işlerine bereket geleceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eline civciv almak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında elinde civciv görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv eline almak maddi anlamda güçleneceğine, hasta ise iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında civcivi eline almak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çokca civciv görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz ve civciv görmek imkanlarının artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü civciv görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top