Kahve falında bir sürü civciv görmek

Kahve falında bir sürü civciv görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü civciv gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında civciv sürüsü görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü civciv görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında civciv yemlemek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında civcivden korkmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv ısırdığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında eline civciv almak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv ölüsü görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top