Kahve falında elinde civciv görmek

Kahve falında elinde civciv görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, prestij kaybı yaşayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Kahve falında elinde civciv gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında civcivi elinde görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline civciv almak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında civcivi eline almak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında elinde civciv görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına delalet eder.

Kahve falında civciv eline almak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtada civciv görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüysüz civciv görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında civciv yumurtası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top