Kahve falında civcivi eline almak

Kahve falında civcivi eline almak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civcivi eline almak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında civcivi elinde görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eline civciv almak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv eline almak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde civciv görmek rahatın ve konforun geleceğine, geçim derdinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında civcivi eline almak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civcive yem vermek büyük manevi zararlar yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi ve civciv görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top