Kahve falında çimende uyumak

Kahve falında çimende uyumak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerinin yıkılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çimende uyumak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında çimende uyumak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çimen görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kısmetin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlere basmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında çimenli tepe görmek çok büyük bir işe girileceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlik yer görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında çimende kaymak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimene basmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlikte gezmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top