Kahve falında çimende kaymak

Kahve falında çimende kaymak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimende kaymak gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında çimende kaymak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çimenlerde yatmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çimende gezmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında çimenlikte gezmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çimen yeşillik görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, can sıkıcı haberler almaya delalet eder.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek kazançlı çıkacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında çimende namaz kılmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top