Kahve falında çimenli tepe görmek

Kahve falında çimenli tepe görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, işlerinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında çimenli tepe gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Kahve falında çimenli tepe görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çimende yatmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında çimenli yol görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Kahve falında çimende gezmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çimenlikte gezmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulur.

Kahve falında çimende yatmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında çimenli su görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top