Kahve falında çimenlik yer görmek

Kahve falında çimenlik yer görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kafa dinleyeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlik yer gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çimenlik yer görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çimene düşmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında çimene tutunmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlikte oturmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet eder.

Kahve falında toprak ve çimen görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çimen yemek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Kahve falında çimen ve su görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlere basmak ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top