Kahve falında camide duş almak

Kahve falında camide duş almak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında camide duş almak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında camide duş almak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında duş almak yıkanmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında duşun altında yıkanmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk duş almak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle duş almak hayırlı bir yola girileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında birine duş aldırmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top