Kahve falında birine duş aldırmak

Kahve falında birine duş aldırmak konuşmaz olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sıkıntıların son bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntılarından arınacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine duş aldırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında birine duş aldırmak borcunu ödeyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle duş almak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Kahve falında kalabalıkta duş almak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Kahve falında duş başlığı görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duştan çıkmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle duş almak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada duş almak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında duş almak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top