Kahve falında duşun altında yıkanmak

Kahve falında duşun altında yıkanmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, verdiği sözleri tutacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında duşun altında yıkanmak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında duşun altında yıkanmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında duş görmek yüküne ortak olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sokakta duş almak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında duş başlığı görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle duş almak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında duşa girdiğini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Kahve falında birine duş aldırmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top