Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, büyük paralara sahip olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek aynı karşılığı alamayacağına, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek patron koltuğunda oturacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalettir.

Kahve falında duş aldığını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalettir.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında birinin duş aldığını görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top