Kahve falında buzdan balık çıkarmak

Kahve falında buzdan balık çıkarmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Kahve falında buzdan balık çıkarmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında buzluktan et çıkarmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzdan balık görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzun altında balık görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Kahve falında buzun içinde balık görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında buzlukta balık görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulur.

Kahve falında buzda balık tutmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top