Kahve falında buzda balık tutmak

Kahve falında buzda balık tutmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, günaha gireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında buzda balık tutmak gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzda balık tutmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında buzlukta balık görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzun altında balık görmek külfetinin ve yükünün artacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu balık görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında buzdan balık görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında buzun içinde balık görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top