Kahve falında buzda balık görmek

Kahve falında buzda balık görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet eder.

Kahve falında buzda balık gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Kahve falında buzdan balık görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işarettir.

Kahve falında buzdan balık çıkarmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzun altında balık görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu balık görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlukta balık görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında buzun içinde balık görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında buzda balık tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top