Kahve falında buzdan balık görmek

Kahve falında buzdan balık görmek ona mutluluk getireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kulluk derecesinin artmasına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında buzdan balık gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Kahve falında buzda balık tutmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzun altında balık görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında buzun içinde balık görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında buzdan balık görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hak yolundan ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu balık görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlukta balık görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top