Kahve falında ölmüş oğluna sarılmak

Kahve falında ölmüş oğluna sarılmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş oğluna sarılmak gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında oğluna sarılıp öpmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş oğluna sarılmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında amca oğluna sarılmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak yönetici makamına oturacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna sarıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında oğluna sarılmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kuran okunduğunu görmek çok sağlıklı olunacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top