Kahve falında oğlunun eşini görmek

Kahve falında oğlunun eşini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun eşini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Kahve falında eşini ve oğlunu görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu ve eşini görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin oğlunu görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun eşini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında okunan ezana eşlik etmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu camide görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kıdem atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu bulmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya inanılır.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top