Kahve falında büyük hamur görmek

Kahve falında büyük hamur görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük hamur gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında büyük hamur görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, kem gözlere geleceğine inanılır.

Kahve falında hamur mayası görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette hamur görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında evinde hamur görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yapmaya çalışmak gün sayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde saç görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş hamur yemek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top